Διατάχθηκε έρευνα για το τροχαίο ατύχημα με τον υπαξιωματικό της ΕΦ - Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Διατάχθηκε έρευνα για το τροχαίο ατύχημα με τον υπαξιωματικό της ΕΦ - Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

Ανακοίνωση εξέδωσζε πριν από λίγο το Υπουργείο Άμυνας, αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα που είχε το στέλεχος της Εθνικής Φρουράς.

Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στρατιωτικό όχημα τύπου τζιπ, που οδηγούσε Υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας, στο ύψος παρά την έξοδο της Αλάμπρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα και να καταλήξει σε πλαγιά.

Ο Υπαξιωματικός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω εξετάσεις. Νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή .

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα από την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε σοβαρή κατάσταση ο Στρατιωτικός που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE