Γκανγκστερική ληστεία στην Πάφο – Έδεσαν τα χέρια 30χρονου υπάλληλου, τον έδειραν κι έκλεψαν ποσότητα μετάλλων

Γκανγκστερική ληστεία στην Πάφο – Έδεσαν τα χέρια 30χρονου υπάλληλου, τον έδειραν κι έκλεψαν ποσότητα μετάλλων

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (23/5) στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, σήμερα (23/5) το πρωί ιδιοκτήτης υποστατικού που ασχολείται με τη συλλογή παλαιών μετάλλων, εντόπισε στον περιφραγμένο χώρο του υποστατικού του, τον υπάλληλό του, ηλικίας 30 ετών, να αιμορραγεί και να είναι δεμένα τα χέρια του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τον 30χρονο, γύρω στα 5-6 άγνωστα πρόσωπα, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του πιο πάνω χώρου, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια αφού τον έδεσαν, έκλεψαν ποσότητα μετάλλων και ακολούθως αναχώρησαν από τον χώρο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώσεις από Iωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες

Βρέθηκε νομική διέξοδος για «απεγκλωβισμό» Γενικού και Βοηθού Εισαγγελέα σε περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος

E-kalathi: Ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή - Πότε αναμένεται να εφαρμοστεί

Επεισόδια στο «Αλφαμέγα»: Εντόπισαν καπνογόνα εντός του σταδίου - Χειροπέδες σε 48χρονο

Στις φλόγες όχημα στη Λευκωσία - Καταστράφηκε ολοσχερώς - «Βλέπουν» εμπρησμό

Στο «πόδι» η Λεμεσός μετά από έκρηξη - Έριξαν κροτίδα σε όχημα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.