Χαμηλές πτήσεις από ελικόπτερα και μαχητικά στη Λευκωσία - Ο λόγος

Χαμηλές πτήσεις από ελικόπτερα και μαχητικά στη Λευκωσία - Ο λόγος

Η Εθνική Φρουρά και ένοπλες δυνάμεις φίλιων χωρών, θα πραγματοποιήσουν σήμερα εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός του FIR Λευκωσίας, συμπεριλαμβανομένων σεναρίων αεράμυνας με τη συμμετοχή εναέριων και χερσαίων μέσων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

Όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθούν επίσης υπερπτήσεις καθώς και χαμηλές πτήσεις από ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη των φίλιων δυνάμεων.

Οι δραστηριότητες εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με φίλιες χώρες, αναφέρει η ανακοίνωση.

*Εικόνα αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώσεις από Iωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες

Βρέθηκε νομική διέξοδος για «απεγκλωβισμό» Γενικού και Βοηθού Εισαγγελέα σε περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος

E-kalathi: Ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή - Πότε αναμένεται να εφαρμοστεί

Επεισόδια στο «Αλφαμέγα»: Εντόπισαν καπνογόνα εντός του σταδίου - Χειροπέδες σε 48χρονο

Στις φλόγες όχημα στη Λευκωσία - Καταστράφηκε ολοσχερώς - «Βλέπουν» εμπρησμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE