Ξέρατε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών επηρεάζουν τις επιδόσεις στο σεξ; - Τι λένε οι επιστήμονες

Ξέρατε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών επηρεάζουν τις επιδόσεις στο σεξ; - Τι λένε οι επιστήμονες

Όπως φαίνεται τα αποτελέσματα της κάλπης δεν επηρεάζουν μόνο… τα κόμματα και τους υποψηφίους, αλλά επηρεάζουν κι άλλους τομείς της ζωής μας. Κάποιους μάλιστα μπορεί να μην… τους έχουμε σκεφτεί καν.

Σύμφωνα με τις έρευνες η εκλογική διαδικασία επηρεάζει τις αποδόσεις των ψηφοφόρων στην… κρεβατοκάμαρα.

Συγκεκριμένα, όσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, με αποκορύφωμα ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας, ο εκλογικός πυρετός ανεβαίνει στα ύψη και μαζί με αυτόν και η τεστοστερόνη, η ορμόνη που αυξάνει την σεξουαλικότητα.

Επιστημονικές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τόσο η διαδικασία της ψηφοφορίας όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα έχει επιπτώσεις στην ερωτική ζωή των ψηφοφόρων.

Αντίθετα, οι ορμόνες των γυναικών δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πώς αναζητούν την ικανοποίηση

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι όταν γνωστοποιείται ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης, οι ψηφοφόροι αναζητούν τη σεξουαλική ικανοποίηση συχνά μέσω της πορνογραφίας.

Χρησιμοποιώντας το Google Trends, οι μελετητές κατέγραψαν αύξηση στον αριθμό της αναζήτησης σεξουαλικού περιεχομένου, από τους ψηφοφόρους των κερδισμένων των εκλογών.

Άλλη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα Πανεπιστήμια του Duke& του Michigan τεκμηρίωσε πως οι άνδρες ψηφοφόροι των οποίων η παράταξη υπέστη εκλογική ήττα, παρουσίασαν σημαντική πτώση των επιπέδων της τεστοστερόνης σε λιγότερο από μία ώρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι ψηφοφόροι εμφανίστηκαν «πιο δυστυχισμένοι, υποχωρητικοί και δυσαρεστημένοι».

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE