Το ένα από τα 49 γραμμάρια το είχαν πάνω τους – Τα άλλα ήταν κρυμμένα...

Το ένα από τα 49 γραμμάρια το είχαν πάνω τους – Τα άλλα ήταν κρυμμένα...

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε δύο 21χρονους σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας, την Κυριακή 9 Αυγ. 2015, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση δύο 21χρονοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του ενός, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 48 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη κάνναβης.

Η Υ.ΚΑ.Ν Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE