Ένα μεγάλο μπράβο στην ανθρωπιά των χειμερινών κολυμβητών

Ένα μεγάλο μπράβο στην ανθρωπιά των χειμερινών κολυμβητών

Όταν η επείγουσα έκκληση αποκτά τη σημασία της και ομάδες ανθρώπων ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους.

Έκτακτη αιμοδοσία πραγματοποίησε το Σωματείο Χειμερινών Κολυμβητών "Βρυσούθκια Κέλπετρη"με στόχο να ανταποκριθεί στην επείγουσα έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος .

Σύμφωνα με τον  πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, το  Σωματείο  σε τέτοια ανθρωπιστικά θέματα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και ανταποκρίθηκε στην επείγουσα έκκληση για αίμα του Γενικού Νοσοκομείου.

Ο σκοπός της έκτακτης αιμοδοσίας ήταν ιερός ανέφερε, αφού κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας οι χειμερινοί κολυμβητές συγκέντρωσαν 21 φιάλες αίματος .

Ο κ. Ιεροκηπιώτης σημείωσε ωστόσο πως το ανθρωπιστικό έργο του Σωματείου θα συνεχιστεί  αφού η σύστασή του έχει πολύπλευρο ρόλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE