Ένα μεγάλο μπράβο στην ανθρωπιά των χειμερινών κολυμβητών

Ένα μεγάλο μπράβο στην ανθρωπιά των χειμερινών κολυμβητών

Όταν η επείγουσα έκκληση αποκτά τη σημασία της και ομάδες ανθρώπων ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους.

Έκτακτη αιμοδοσία πραγματοποίησε το Σωματείο Χειμερινών Κολυμβητών "Βρυσούθκια Κέλπετρη"με στόχο να ανταποκριθεί στην επείγουσα έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος .

Σύμφωνα με τον  πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, το  Σωματείο  σε τέτοια ανθρωπιστικά θέματα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και ανταποκρίθηκε στην επείγουσα έκκληση για αίμα του Γενικού Νοσοκομείου.

Ο σκοπός της έκτακτης αιμοδοσίας ήταν ιερός ανέφερε, αφού κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας οι χειμερινοί κολυμβητές συγκέντρωσαν 21 φιάλες αίματος .

Ο κ. Ιεροκηπιώτης σημείωσε ωστόσο πως το ανθρωπιστικό έργο του Σωματείου θα συνεχιστεί  αφού η σύστασή του έχει πολύπλευρο ρόλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE