Εκλογές Ελλάδα: Ψήφισαν αλλά δεν μπορούσαν να... φύγουν από το σχολείο στην Κρήτη

Εκλογές Ελλάδα: Ψήφισαν αλλά δεν μπορούσαν να... φύγουν από το σχολείο στην Κρήτη

Δεν λείπουν από το πρωί τα απρόοπτα στην εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις σε σχέση με τις εκλογές στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το cretalive ψηφοφόροι στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μπετεινάκη, μπορεί να μπήκαν χωρίς πρόβλημα και να άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ωστόσο η αποχώρησή τους αποδείχθηκε... επεισοδιακή.

Δείτε το βίντεο:

Η εξωτερική πόρτα του σχολείου για κάποιο λόγο όχι μόνο έκλεισε, αλλά κλείδωσε κιόλας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φύγουν όσοι είχαν ψηφίσει, και φυσικά δεν ήταν δυνατό να εισέλθουν όσοι έφτασαν για να ψηφίσουν!

Για αρκετή ώρα επικράτησε αναστάτωση, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τα κάγκελα, προκειμένου να αποχωρήσουν.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE