Τι έγινε στην παραλία του Κόννου; Κεράκια και ρομαντική ατμόσφαιρα… (ΦΩΤΟ)

Τι έγινε στην παραλία του Κόννου; Κεράκια και ρομαντική ατμόσφαιρα… (ΦΩΤΟ)

Μια γωνιά της πολυσύχναστης παραλίας του κόλπου Κόννος, ντύθηκε την Κυριακή 9 Αυγ. 2015 ρομαντικά, για να φιλοξενήσει την πρόταση γάμου που δέχθηκε 23χρονη από τη Λεμεσό από τον καλό της.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ο ερωτευμένος 25χρονος από την Αραδίππου, σχεδίαζε να ζητήσει το χέρι της καλής του. Ήθελε όμως να εντυπωσιάσει την νεαρή Λεμεσιανή και έτσι είπε να ζητήσει βοήθεια. 

Έβαλε λοιπόν τους κουμπάρους του, να του στήσουν το σκηνικό της πρότασης, με την πολύτιμη πάντα βοήθεια στενών φίλων του ζευγαριού. Το αποτέλεσμα, – το οποίο ήταν έτοιμο στις 9:00 το βράδυ - είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τις οποίες ToThemaOnline εξασφάλισε για εσάς.

Δείτε τις:

Να μας ζήσουν τα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE