Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου»

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου»

"Όχι, ο Μουτσινάς είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει δεύτερος. Να βγαίνω κάθε μεσημέρι; Είναι κουραστικό. Δεν βαριέμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω" σχολίασε ο Φάνης Λμαπρόπουλος.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για το 5 x 5 και το αν θα παρουσίαζε στο μέλλον μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν με έχουν πάρει για το 5 x5 και γενικά δεν με έχουν πάρει τηλέφωνα. Παιδιά δεν έχω να πω κάτι. Ρε τι τραβάω. Σοβαρά δεν έχω καμία ενημέρωση» ανέφερε αρχικά.


«Όχι, ο Μουτσινάς είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει δεύτερος. Να βγαίνω κάθε μεσημέρι; Είναι κουραστικό. Δεν βαριέμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που κάνει ο Νίκος… Να σηκώσει και τα τηλέφωνα. Νίκο σε παίρνουμε τηλέφωνα. Έχουμε πρόβλημα. Παίρνω να δω τι κάνει και δεν το σηκώνει. Ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου. Δεν το σκέφτηκα να του στείλω μήνυμα» είπε με χιούμορ ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE