Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.
Για τη διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.
Πώς συνέβη το τροχαίο
Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει.Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.
Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το- αρχικά- στο νοσοκομείο Χανίων και- στη συνέχεια- στο ΠΑΓΝΗ.
Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή. «Εκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας, ενώ όταν πήγε την Τετάρτη (17/5) στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει: «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη...».
Μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, το κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπ.Ενέργειας: «Δεν συμμεριζόμαστε τις δηλώσεις Ντεσκάλτσι» για τον αγωγό East Med
Φαίδωνος: «Δεν θα με φιμώσουν - Να κοιτάξουν να εξουδετερώσουν τους εμπόρους ναρκωτικών»
Ισπανία - Βίντεο-σοκ: Συντριβή ισπανικού μαχητικού F-18 στη Σαραγόσα
Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Ενα πρόσωπο στο νοσοκομείο - Κλειστή λωρίδα και κυκλοφοριακό κομφούζιο
Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λάρνακα πλησίον κατοικημένης περιοχής – Φαίνεται να ξεκίνησε από σπινθήρες πασσάλου της ΑΗΚ – Δείτε φωτογραφίες
Κ. Ιωάννου για παράνομους μετανάστες: Αύξηση 490% στις αφίξεις τα τελεαυταία 7 χρόνια - Το 95% αυτών περνά μέσω της πράσινης γραμμής
Τον είδαν σε πάρκινγκ να τοποθετεί αντικείμενα στο έδαφος - Βρήκαν απ' όλα τα ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 38χρονο
Κατάθεση ψυχής στο «Τ»: Η Άννα πάλεψε, δυσκολεύτηκε και εγκλωβίστηκε «σε ένα ξένο σώμα» - «Το ότι ζω το οφείλω σε θαύμα»
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ - Νυφικό: Τι συμφέρει; Αγορά ή ενοίκιο; Έτοιμο ή custom;