Άλεξ Ροντρίγκεζ: «Με ήθελε για παράλληλη σχέση όσο ήταν με τη Λόπεζ» αποκάλυψε Αμερικανίδα τηλεπερσόνα

Άλεξ Ροντρίγκεζ: «Με ήθελε για παράλληλη σχέση όσο ήταν με τη Λόπεζ» αποκάλυψε Αμερικανίδα τηλεπερσόνα

Μια αποκάλυψη για τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, έκανε η τηλεπερσόνα, Μάντισον ΛαΚρόι.

Η τηλεστάρ που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Southern Charm» ισχυρίζεται, ότι ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, προσπαθούσε να την κυνηγήσει ως «side chick», ενώ ήταν αρραβωνιασμένος με την ποπ σταρ.

Ο παραπάνω όρος, «side chick», χρησιμοποιείται στην περίπτωση που κάποιος είναι παντρεμένος ή σε σχέση με έναν άνθρωπο και επιδιώκει μία παράλληλη σχέση με κάποιο άλλο άτομο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο podcast «Pillows and Beer» η 32χρονη είπε: «Με έχουν ξεγελάσει. Ο τύπος που έβγαινε με την Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι στα DMs μου αυτή τη στιγμή. Το είπα στον [Ροντρίγκεζ], του είπα, "Αν ψάχνεις για μια παράλληλη σχέση, δεν θα είμαι εγώ. Εγώ είμαι φτιαγμένη για να γίνω σύζυγος».

 

Παρά τις διαψεύσεις εκπροσώπου του Ροντρίγκεζ, η ΛαΚρόι επιμένει στην ιστορία της και δεν φοβάται να μοιραστεί τις λεπτομέρειες με το κοινό.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Ροντρίγκεζ αρχικά επικοινώνησε μαζί της μέσω μηνυμάτων στα social media. Στην αρχή, υποψιάστηκε ότι μπορεί να επρόκειτο για απάτη, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο πράγματι για τον πρώην σταρ του μπέιζμπολ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η τον περιέγραψε ως «μια ενοχλητική παρουσία, που φαινόταν επίμονος στις προσπάθειές του να ασχοληθεί μαζί της».

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι της έκανε βιντεοκλήσεις πολλές φορές την ημέρα, κάτι που θεωρούσε από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε όλο αυτό.

Σε απάντηση των ισχυρισμών της, εκπρόσωπος του Ροντρίγκεζ αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, απορρίπτοντάς τους ως ψευδείς αφηγήσεις και ως προσπάθεια να παρατείνει τη βραχυπρόθεσμη φήμη της. Τέλος, υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν ψευδείς πριν από δύο χρόνια και παραμένουν ψευδείς και σήμερα. Ωστόσο, η ΛαΚρόι επιμένει στη δική της εκδοχή.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE