Δωρεάν νομική καθοδήγηση και εκπροσώπηση για λήπτες ΕΕΕ στη Λεμεσό

Δωρεάν νομική καθοδήγηση και εκπροσώπηση για λήπτες ΕΕΕ στη Λεμεσό

Σε λειτουργία τίθεται σύντομα και στη Λεμεσό το Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους (ΚΔΔΟ), το οποίο θα προσφέρει δωρεάν νομική καθοδήγηση και εκπροσώπηση για λήπτες του ΕΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, οι υπηρεσίες του ΚΔΔΟ θα ενταχθούν στο Συμβουλευτικό Κέντρο του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικών Προγραμμάτων «Δημοτικές Πολυκατοικίες Πλουτής Σέρβας», με σκοπό να εμπλουτίσει τη λειτουργία και το σκοπό του, που είναι η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου συμβουλευτικής και καθοδήγησης για τους δημότες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και της νέας συνεργασίας, το ΚΔΔΟ δέχεται αιτήσεις για αγορά υπηρεσιών ενός δικηγόρου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected] το αργότερο μέχρι τις 30 Μαΐου 2023.

Υπενθυμίζεται δε ότι στο Συμβουλευτικό Κέντρο, μεταξύ άλλων, θα προσφέρονται συμβουλευτικές υπηρεσίες από κοινωνικούς λειτουργούς, νομικούς, σύμβουλους ψυχικής υγείας και ψυχολόγους.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμπλακούμε στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν» λέει ο Τραμπ - Πυραύλους Sejil εκτόξευσε η Τεχεράνη

Live: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμπλακούμε στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν» λέει ο Τραμπ - Πυραύλους Sejil εκτόξευσε η Τεχεράνη

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE