Φήμες κάνουν λόγο για ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών την ώρα της δουλειάς - Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός

Φήμες κάνουν λόγο για ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών την ώρα της δουλειάς - Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός

Έρευνα διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, σε σχέση με την φημολογία που επικρατεί και θέλει μέλη της Αστυνομίας να «πιάστηκαν» ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, εν ώρα εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες, λένε πως δυο μέλη της δύναμης πιάστηκαν εντός του γραφείου.  Σκοπός της έρευνας που διέταξε ο Αρχηγός, είναι να διαπιστωθεί αν αυτό αληθεύει, η αν πρόκειται μόνο για φήμες.

Για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένονται εξελίξεις, αφού πραγματοποιηθεί οι έρευνα και αν προκύψει πως αυτή η φήμη είναι πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE