Γιαννάκης Ομήρου: Καταδικάζει τους τραμπουκισμούς - Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Γιαννάκης Ομήρου: Καταδικάζει τους τραμπουκισμούς - Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου καταδίκασε σήμερα τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού.

"Καταδικάζω με βδελυγμία τους σημερινούς τραμπουκισμούς στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού. Η υπονόμευση της Δημοκρατίας, η μισαλλοδοξία και οι φασιστικές συμπεριφορές οδήγησαν στην προδοσία και την τραγωδία του 1974. Δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική ομαλότητα από τους υπονομευτές της", αναφέρει ο κ. Ομήρου σε γραπτή του δήλωση.

Εξάλλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Ομήρου αναφέρει ότι "η μισαλλοδοξία οδήγησε στο 74. Η επανάληψή της στην πλήρη καταστροφή. Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του `αυγού του φιδιού`".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE