Γιαννάκης Ομήρου: Καταδικάζει τους τραμπουκισμούς - Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Γιαννάκης Ομήρου: Καταδικάζει τους τραμπουκισμούς - Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου καταδίκασε σήμερα τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού.

"Καταδικάζω με βδελυγμία τους σημερινούς τραμπουκισμούς στο εθνικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού. Η υπονόμευση της Δημοκρατίας, η μισαλλοδοξία και οι φασιστικές συμπεριφορές οδήγησαν στην προδοσία και την τραγωδία του 1974. Δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική ομαλότητα από τους υπονομευτές της", αναφέρει ο κ. Ομήρου σε γραπτή του δήλωση.

Εξάλλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Ομήρου αναφέρει ότι "η μισαλλοδοξία οδήγησε στο 74. Η επανάληψή της στην πλήρη καταστροφή. Να αποτρέψουμε την εκκόλαψη του `αυγού του φιδιού`".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Η Κύπρος καλωσορίζει τις μεσολαβητικές προσπάθειες των ΗΠΑ προς επίτευξη βιώσιμης ειρήνης, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τη βούληση της Ουκρανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι παραμένει η σταθερή υποστήριξη στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE