Θλίψη στην Ελλάδα - Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Θλίψη στην Ελλάδα - Πέθανε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών.

Ο επιχειρηματίας είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και σε συνδυασμό με προβλήματα υγείας που ήδη αντιμετώπιζε η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.

Ο 73χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν σχεδόν δύο μήνες στο Νοσοκομείο «Υγεία» της Αθήνας.

Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον ήλπιζαν να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Να θυμίσουμε πως ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει και έναν γιο ο οποίος ζούσε στο εξωτερικό.

Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο έζησε μόνο 36 ώρες.

«Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης έξι μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί», ανέφερε ο επιχειρηματίας σε κάποια από τις συνεντεύξεις του.

Μία από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του ήταν και η Άντζελα Δημητρίου.

ΠΗΓΗ: Cnn.gr

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE