Ο Όμιλος Πηλακούτα διαχρονικά σταθερός σύμμαχος και συμπαραστάτης της Αγίας Σκέπης

Ο Όμιλος Πηλακούτα διαχρονικά σταθερός σύμμαχος  και συμπαραστάτης της Αγίας Σκέπης

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου στο Char. Pilakoutas Heritage, παρουσιάστηκε η διαχρονική στήριξη του Ομίλου στη θεραπευτική κοινότητα της Αγίας Σκέπης.

Η Αγία Σκέπη αποτελεί τη μοναδική κλειστή θεραπευτική κοινότητα απεξάρτησης στην Κύπρο. Με τα ξεχωριστά προγράμματα που αποτελούνται από τον Συμβουλευτικό Σταθμό, τη Θεραπευτική Κοινότητα Αντρών, τη Θεραπευτική Κοινότητα Γυναικών και Εφήβων, το Πρόγραμμα Οικογένειας, το Πρόγραμμα Κοινωνικής Επανένταξης και το Πρόγραμμα Follow Up, όπως και το νεοσύστατο πρόγραμμα Μητέρα και Παιδί, η Αγία Σκέπη δίνει δύναμη και ελπίδα για καλύτερη ζωή σε κάθε μέλος της κοινωνίας μας, που δίνει τη δική του σκληρή μάχη για απεξάρτηση.

Ο Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την υλοποίηση της δράσης ‘Αξίας Ζωής’, αποτελεί διαχρονικά σταθερό σύμμαχο και συμπαραστάτη της προσπάθειας της Αγίας Σκέπης, με σημαντική προσφορά στην ενίσχυση του έργου της.

Σε χαιρετισμό της, η Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα Κλέλια Πηλακούτα, δήλωσε πως «Ως επιχείρηση, αναλαμβάνουμε την κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί και μέρος της είναι να στηρίζουμε προσπάθειες, όπως αυτή της Αγίας Σκέπης», τονίζοντας πως «η πρωτοβουλία του Ομίλου ‘Αξία Ζωής’, είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Μέσα από αυτήν, εδώ και 18 χρόνια, στεκόμαστε δίπλα στην Αγία Σκέπη και στηρίζουμε οικονομικά το πολύπλευρο έργο της».

Όπως εξήγησε η κα Πηλακούτα, «ο Όμιλος προσφέρει ένα ολοκαίνουριο NISSAN JUKE Hybrid και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της Αγίας Σκέπης. Ένα αυτοκίνητο που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία της NISSAN για τεχνολογική εξέλιξη, οικονομία, ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα στην υπηρεσία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος».

Στον δικό της χαιρετισμό της η Κλινική Διευθύντρια της Θεραπευτικής Κοινότητας Απεξάρτησης Αγία Σκέπη Τίνα Παύλου, ευχαριστώντας θερμά τον κύριο Χαράλαμπο Πηλακούτα και τον Όμιλο Πηλακούτα γενικότερα για την σταθερή και πολύχρονη στήριξή του στον αγώνα της Αγίας Σκέπης, δήλωσε πως «Η Αγία Σκέπη δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο την καθημερινή προσπάθεια των συνανθρώπων μας να απαλλαγούν από τον εθισμό εξαρτησιογόνων ουσιών, να ανακαλύψουν τη δύναμη της ψυχής τους και να κερδίσουν πίσω την καθαρή ζωή που λαχταρούν κι ονειρεύονται».

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο όπου νέα παιδιά από το πρόγραμμα εφήβων αλλά και μητέρες από το πρόγραμμα Μητέρας και Παιδιού «Παναγία η Καταφυγή», μιλούν για τη ζωή και τις εμπειρίες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE