Πένθος στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου

Τον αδόκητο χαμό της Χριστίνας Λοΐζου, πενθεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του Πανεπιστήμιο ανέφερε πως, «με βαθύτατη θλίψη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πενθεί τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου, η οποία επί περισσότερο από δυο δεκαετίες υπήρξε ενεργό μέλος της οικογένειας του Πανεπιστημίου και εκ των πρωτεργατών στην σύσταση και δραστηριοποίηση του Συνδέσμου Κοινωνιολόγων Κύπρου».

Στα 22 χρόνια που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο, συνεχίζει η ανακοίνωση, «η Χριστίνα εργάστηκε άοκνα ως ερευνήτρια και ως μέλος του ειδικού διδακτικού προσωπικού, στον τομέα της Κοινωνιολογίας. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου του Πανεπιστημίου».

Η κηδεία της Χριστίνας Λοΐζου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια απευθύνονται προς την οικογένεια της εκλιπούσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πωλήσεις ακινήτων: Κρατά τα σκήπτρα η Λεμεσός την ώρα που η Λευκωσία καταγράφει σημαντική μείωση – Αναλυτικά στοιχεία

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

Έστειλαν 22 κιλά κάνναβης στην Κύπρο με κούριερ - Δύο συλλήψεις - Δείτε φωτογραφίες

 Από χρήση ηλεκτρικών εργαλείων ξέσπασε η φωτιά στην Τόχνη - Χειροπέδες σε 51χρονο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 79χρονης Ann - Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE