Πώς απαντά το Υφυπουργείο Πολιτισμού μετά τον σάλο για διορισμό Συμβούλου Χατζηγιάννη

Πώς απαντά το Υφυπουργείο Πολιτισμού μετά τον σάλο για διορισμό Συμβούλου Χατζηγιάννη

Ανακοίνωση σε σχέση με τον σάλο που προέκυψε από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννη, διόρισε στη θέση Συμβούλου για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσωπο το οποίο έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων για συναυλία, εξέδωσε το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Όπως αναφέρεται, «με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Υπενθυμίζεται πως, το θέμα ανέδειξε σε σημερινό (17/5) δημοσίευμά της η εφημερίδα «Χαραυγή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.