Όχημα συγκρούστηκε με πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά

Όχημα συγκρούστηκε με πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης (17/5) μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε όχημα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα, η οποία επεκτάθηκε σε 2 εκτάρια από ξηρά χόρτα και αποκαλάμες μεταξύ των Κοινοτήτων Σοφτάδες προς Μαζωτό.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, το όχημα συγκρούστηκε σε πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να πάθει εκτεταμένες ζημιές. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες.

Ακολούθως η πυρκαγιά επηρέασε 2 εκτάρια ξηρά χόρτα, αποκαλάμες και 6 πυλώνες της ΑΗΚ, αριθμό μπαλών σανού και λάστιχα άρδευσης.

Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα απο ΕΜΑΚ Π.Υ και Λάρνακας και 1 πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE