Όχημα συγκρούστηκε με πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά

Όχημα συγκρούστηκε με πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης (17/5) μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε όχημα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα, η οποία επεκτάθηκε σε 2 εκτάρια από ξηρά χόρτα και αποκαλάμες μεταξύ των Κοινοτήτων Σοφτάδες προς Μαζωτό.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, το όχημα συγκρούστηκε σε πυλώνα της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να πάθει εκτεταμένες ζημιές. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες.

Ακολούθως η πυρκαγιά επηρέασε 2 εκτάρια ξηρά χόρτα, αποκαλάμες και 6 πυλώνες της ΑΗΚ, αριθμό μπαλών σανού και λάστιχα άρδευσης.

Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα απο ΕΜΑΚ Π.Υ και Λάρνακας και 1 πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE