Χειροπέδες σε 41χρονο - Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις κλοπών

Χειροπέδες σε 41χρονο - Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις κλοπών

Στη σύλληψη 41χρονου, κάτοικου Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με οκτώ διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 41χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Από έρευνα, που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ανακρινόμενος ο 41χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη οκτώ υποθέσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, ενώ προέβη και σε υποδείξεις σκηνών.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE