Χειροπέδες σε 47χρονη - Έκλεψε πέντε χιλιάδες ευρώ και αντικείμενα από όχημα

Χειροπέδες σε 47χρονη - Έκλεψε πέντε χιλιάδες ευρώ και αντικείμενα από όχημα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 47 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 15/05/2023, για κλοπή από αυτοκίνητο χρηματικού ποσού ύψους 5 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και άλλων αντικειμένων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 47χρονης, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό της, εντοπίστηκαν αντικείμενα τα οποία αποτελούσαν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας, καθώς επίσης δέσμες κλειδιών αυτοκινήτων διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE