Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Πάρνηθα

Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Πάρνηθα

Μετά από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη οι δύο εστίες έχουν περιοριστεί και ο κίνδυνος απομακρύνεται.

Με το πρώτο φως της ημέρας, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχει και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, προκειμένου η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο το συντομότερο δυνατόν.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 50 άντρες με 25 οχήματα και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα, που δημιούργησαν ζώνες γύρω από τα σπίτια και μάχονται  να περιορίσουν το καταστροφικό έργο της πυρκαγιάς που ξέσπασε ύποπτη ώρα, στο τέρμα οδού και κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Η φωτιά ξέσπασε στις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου, καίγοντας  πευκόφυτη περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE