Γάμος ή φυλακή; Εσύ τι θα διάλεγες;

Γάμος ή φυλακή; Εσύ τι θα διάλεγες;

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 20χρονος νεαρός ήρθε στα χέρια με τον πρώην σύντροφο της κοπέλας του, κάτι που τον οδήγησε ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορούμενος για επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα είναι πρωτοφανής και έθεσε στον κατηγορούμενο από το Τέξας των ΗΠΑ ένα σοβαρό δίλημμα.

Ο δικαστής του έδωσε δύο εναλλακτικές. Ή θα περνούσε 15 ημέρες στη φυλακή ή θα έπρεπε να αποκαταστήσει την κοπέλα του, δηλαδή να την παντρευτεί μέσα σε ένα μήνα. 

Και εκείνος αποφάσισε τελικά να παντρευτεί το κορίτσι του αν και όπως όλα έδειξαν μπορεί να ήταν χαρούμενοι για το χάμο, αλλά όχι για την επίσπευσή του. 

Ωστόσο, η αντίδραση ήρθε από τον πεθερό της κοπέλας που εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει κατά του δικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.