Αυστραλία: Άνδρας επιχείρησε να ξεβουλώσει την ηλεκτρική σκούπα και βρήκε μέσα φίδι - Βίντεο

Αυστραλία: Άνδρας επιχείρησε να ξεβουλώσει την ηλεκτρική σκούπα και βρήκε μέσα φίδι - Βίντεο

Ένας άνδρας στην Αυστραλία έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ένα φίδι να κρύβεται μέσα στην ηλεκτρική του σκούπα. Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σε προάστιο του Μπρίσμπεϊν, αναδεικνύει τους πιθανούς κινδύνους που εγκυμονεί η συνάντηση με άγρια ζώα σε αστικές περιοχές.

Ο άνδρας καθάριζε το σπίτι του όταν παρατήρησε ότι η ηλεκτρική σκούπα φαινόταν να έχει βουλώσει. Αποφάσισε να ανοίξει το μηχανισμό και προς μεγάλη του έκπληξη ανακάλυψε πως η αιτία που η σκούπα του είχε βουλώσει ήταν ένα φίδι.

Δείτε βίντεο:

Ο άνδρας επικοινώνησε αμέσως με τις τοπικές αρχές για την άγρια φύση, οι οποίες ήρθαν στο σπίτι του και απομάκρυναν με ασφάλεια το φίδι. Αν και το φίδι φέρεται να μην έπαθε τίποτα, το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση της σημασίας της επίγνωσης των πιθανών συναντήσεων με άγρια ζώα σε αστικές περιοχές.

Οι πύθωνες χαλιών είναι ένα κοινό είδος στην Αυστραλία και, παρόλο που δεν είναι δηλητηριώδεις, μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τον άνθρωπο αν νιώσουν ότι απειλούνται ή στριμώχνονται. Οι ειδικοί συμβουλεύουν οποιονδήποτε συναντήσει ένα φίδι να κρατήσει απόσταση ασφαλείας και να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές άγριας ζωής για βοήθεια.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE