Σε γυναίκα φαίνεται να ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στην Πάφο - Ψάχνουν τη λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα

Σε γυναίκα φαίνεται να ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στην Πάφο - Ψάχνουν τη λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες από την Αστυνομία μετά τον εντοπισμό των ανθρώπινων οστών αλλά και των ρούχων στην περιοχή του παλιού σκυβαλότοπου Πάφου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο ThemaOnline, τα οστά που έχουν εντοπιστεί είναι ανθρώπινα, κάτι το οποίο έχει εξακριβωθεί από τον ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν τεθεί και τα ρούχα που εντοπίστηκαν στην περιοχή, τα οποία όπως μας ανέφερε ο κύριος Νικολάου φαίνεται να είναι γυναικεία.

Ταυτόχρονα ο κύριος Νικολάου, ανέφερε ότι το ανθρώπινο κρανίο που είχε εντοπιστεί χθες (14/05) στάλθηκε για εξειδικευμένες εξετάσεις DNA, κάτι το οποίο θα ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Οι αρχές προσανατολίζονται και στο ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν σε αγνοούμενο πρόσωπο και γι’ αυτό το λόγο η λίστα των αγνοουμένων έχει τεθεί και αυτή στο μικροσκόπιο.

Ερωτηθείς στο αν υπάρχει περίπτωση το κρανίο να σχετίζεται με τα οστά που έχουν εντοπιστεί, ο κύριος Νικολάου απάντησε πως «τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή» και δεν μπορούν να γνωρίζουν αν σχετίζονται ή όχι.

Οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά από μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ανθρώπινα οστά και τεμάχια ρούχων εντοπίστηκαν πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται στην περιοχή του παλιού σκυβαλότοπου Πάφου, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου, χθες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE