Πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Sirina Productions – Ποιον ντύνει;

Πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Sirina Productions – Ποιον ντύνει;

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι διάσημος παραγωγός ερωτικών ταινιών, αλλά φαίνεται ότι έχει καλή σχέση και με τον αθλητισμό.

Οι επιχειρηματίες Δημήτρης Σειρηνάκης και Βασίλης Καλέας είναι οικονομικοί αρωγοί του πυγμάχου του Παναθηναϊκού, Θεόδωρου Ριτζάκη, αλλά και του προπονητή του Γιάννη Αΐδινιώτη προκειμένου αμφότεροι να μεταβούν στη Σόφια, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ritzakis

Εκτός από τους δύο άνδρες την προσπάθεια του Ελληνα πυγμάχου που θα αγωνιστεί στα 69 κιλά στηρίζει και ταξιδιωτικό πρακτορείο που βοηθά στην κάλυψη της αποστολής του στη Βουλγαρία. Οι αγώνες αρχίζουν στις 6 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Αΐδινιώτης αναφορικά με τις χορηγίες που εξασφάλισε σχολίασε «Είναι δικές μου γνωριμίες. Γυμνάζω τον 9χρονο γιο του Σειρηνάκη, όπως και το γιο του Καλέα. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν βοηθήσει βλέπουν ότι τα λεφτά τους πιάνουν τόπο, δεν μπαίνουν σε τσέπες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE