«Αμμος του Καμπούρη»: Αποκαθίστανται οι επεμβάσεις στην παραλία - Υπογράφηκαν τα συμβόλαια

«Αμμος του Καμπούρη»: Αποκαθίστανται οι επεμβάσεις στην παραλία - Υπογράφηκαν τα συμβόλαια

Με στόχο την αποκατάσταση της παραλίας παρά την Αμμο του Καμπούρη στην Αγία Νάπα, υπογράφηκαν τα συμβόλαια για τη διενέργεια των σχετικών εργασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «την Πέμπτη 11 Μαίου υπογράφηκαν από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττου και τον Διευθυντή της Εταιρείας Sandworks Ltd, Παναγιώτη Νικηφόρου τα συμβόλαια για την αποκατάσταση των επεμβάσεων, που έχουν γίνει στην παραλία παρά την Αμμο του Καμπούρη».

Σημειώνεται ότι «το κόστος του έργου ανέρχεται στις 189 χιλιάδες ευρώ, το οποίο θα επωμισθεί εξ’ ολοκλήρου ο Δήμος Αγίας Νάπας. Τις εργασίες του έργου κατά την εκτέλεσή τους από την ανάδοχο εταιρεία, θα επιβλέπουν λειτουργοί από διάφορα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE