Δεν έχει τον Θεό του 65χρονος απο τη Λευκωσία – Πυροβόλησε σκύλο επειδή του λέρωνε την αυλή

Δεν έχει τον Θεό του 65χρονος απο τη Λευκωσία – Πυροβόλησε σκύλο επειδή του λέρωνε την αυλή

Ενας 65χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε χθες βράδυ σκύλο σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία για περιστατικό ρίψης πυροβολισμών και αμέσως, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία 65χρονου από την οποία ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και διαπιστώθηκε ότι, ο 65χρονος με τη χρήση αεροβόλου όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα σκύλο.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική σκύλων για νοσηλεία.

Ο 65χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα αεροβόλο όπλο και αριθμό σφαιριδίων και ακολούθως, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE