Σκέψεις Κουκκίδου για ένταξη ΣΥΟΠ στην Αστυνομία - Πάνω από εφτακόσιες οι κενές θέσεις

Σκέψεις Κουκκίδου για ένταξη ΣΥΟΠ στην Αστυνομία - Πάνω από εφτακόσιες οι κενές θέσεις

Ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, κατά τη συζήτηση της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για το υπουργείο Δικαιοσύνης βρέθηκε σήμερα (11/5) η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδου Προκοπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, η Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι μελετάται το ενδεχόμενο ένταξης στην Αστυνομία, Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), μετά το πέραν της θητείας τους στην Εθνική Φρουρά. Όπως είπε, σήμερα υπάρχουν 724 κενές θέσεις στην Αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, η Υπουργός ανέφερε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί νομοσχέδιο με το οποίο οι ψευδείς και κακόβουλες καταγγελίες σε ανακριτικές αρχές θα αποτελούν πλέον ποινικό αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE