Μητσοτάκης στο TikTok: Η ατάκα «Ντιμπέι ρε» και πώς είδε ο ίδιος την τηλεμαχία

Μητσοτάκης στο TikTok: Η ατάκα «Ντιμπέι ρε» και πώς είδε ο ίδιος την τηλεμαχία

Τον απολογισμό του για το χθεσινό ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές 2023 στην Ελλάδα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok μιλώντας μέσα από το αυτοκίνητο καθώς επέστρεφε από τα στούντιο της ΕΡΤ αργά το βράδυ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και αρκετά από την προεκλογική περίοδο και τις περιοδείες του, ο Πρωθυπουργός ξεκινά λέγοντας «Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το ντιμπέιτ, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα».

Και συνεχίζει: «Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Αργότερα στο βίντεο εμφανίζονται διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα φαίνεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Νίκου Αλέφαντου. Έπειτα φαίνεται χαμογελαστός με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να λέει «καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE