Το ακούσαμε και αυτό: Έκλεψαν 150 κουνέλια από περιβόλι στην Λεμεσό - Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης

Το ακούσαμε και αυτό: Έκλεψαν 150 κουνέλια από περιβόλι στην Λεμεσό - Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης

Την κλοπή 150 κουνελιών από το περιβόλι του, που βρίσκεται σε αγροτική απόμερη περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, κατήγγειλε στην Αστυνομία 68χρονος.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, άγνωστοι εισήλθαν στον περιφραγμένο χώρο του περβολιού του, που βρίσκεται σε περιοχή μεταξύ των χωριών Μονής και Πύργου και έκλεψαν από τα κλουβιά τους περίπου 150 κουνέλια, συνολικής αξίας περί τις 3 χιλιάδες ευρώ.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες παραβίασαν, με σωματική βία, την εξωτερική καγκελόπορτα του περβολιού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE