Τροχαίο στην Πάφο: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ - Στο νοσοκομείο ο συνοδηγός

Τροχαίο στην Πάφο: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ - Στο νοσοκομείο ο συνοδηγός

Τροχαίο στην Πάφο με πρόσκρουση οχήματος σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο μετά το μεσημέρι σε λεωφόρο στην Πέγεια, οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ, όπου και ανακόπηκε η πορεία του.

Στο όχημα υπήρχαν δυο επιβαίνοντες, ο οδηγός και συνοδηγός. Ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Στον οδηγό έγινε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Οι συνθήκες διερευνώνται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.