Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ - Νέος Πρόεδρος ο Μαρίνος Καλλής

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ - Νέος Πρόεδρος ο Μαρίνος Καλλής

Ο Μαρίνος Καλλής ειναι ο νέος Πρόεδρος του ΟΚΥπΥ, μετά από την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο του νέου ΔΣ του Οργανισμού.

Όπως δήλωσε η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη, ο κ. Καλλής ήταν μέχρι την 1η Μαϊου αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβολίου του Οργανισμού. Ο κ. Καλλής ειναι ορκωτός λογιστής.

Οι Ανδρέας Θεοδωρίδης, επίσης ορκωτός λογιστής, Ανδρέας Τρόκκος, οικονομολόγος και Κρίστη Γιάλλουρου μέχρι 1η Μαϊου μέλος του ΔΣ, διορίζονται ως μέλη του Συμβουλίου.

Στο ΔΣ συμμετέχουν επίσης οι Δρ Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, μέχρι πρότινος Βοηθός Διευθυντής στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου και Δρ Χρυσόστομος Κόκκινος, ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 ήταν Διευθυντής της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Λευκωσίας.

Επίσης, ex officio συμμετέχουν οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE