Τους «τσάκωσαν» να εργάζονται παράνομα σε εστιατόριο - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Τους «τσάκωσαν» να εργάζονται παράνομα σε εστιατόριο - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου για πάταξη της παράνομης απασχόλησης στο πλαίσιο της οποίας προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 9.5.23 και ώρα 8:45 το πρωί μέλη της ΥΑΜ μετέβησαν σε εστιατόριο που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου στην Πάφο μετά από πληροφορία ότι εκεί απασχολούνται παράνομα κάποια πρόσωπα.

Εκεί εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 27,29,31 ετών να απασχολούνται παράνομα χωρίς την άδεια του Λειτουργού Μεταναστεύσεως. Ακολούθως τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εργοδότης του εστιατορίου είναι 35χρονος, είπε ο κ. Νικολάου ο οποίος αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Γνώριζαν για το έγκλημα αυτοί που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα - Εκ νέου υπό κράτηση οι δύο Λευκωσιάτες

Φόνος Δημοσθένους: Γνώριζαν για το έγκλημα αυτοί που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα - Εκ νέου υπό κράτηση οι δύο Λευκωσιάτες

Εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκαν σήμερα, οι δύο ύποπτοι για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, η σύλληψη των οποίων ακολούθησε αυτής του 44χρονου πρώην ποδοσφαιριστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE