Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Οι τρεις ανθρακωρύχοι που σκοτώθηκαν ήταν ηλικίας 32, 38 και 39 ετών, σύμφωνα με τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης. Ο εκπρόσωπος των σωστικών συνεργείων Λούκας Χέμπελ διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες υποφέρει από σοβαρά εγκαύματα σε περισσότερο από το μισό του σώμα, στο οποίο περιλαμβάνεται και το κεφάλι.
Αυτός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ενώ ένας δεύτερος ανθρακωρύχος τραυματίστηκε ελαφρά. Έρευνα διεξάγεται σήμερα για να διευκρινιστούν τα αίτια της έκρηξης αυτής, η οποία σημειώθηκε στο ανθρακωρυχείο του Ντάρκοφ, το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Καρβινά, σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων ανατολικά της Πράγας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




