Έφτυσε το κρέας από το πιάτο διαγωνιζόμενου ο Σωτήρης Κοντιζάς - Δείτε το βίντεο
09.05.2023 - 09:11
Το επεισόδιο του MasterChef 2023 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαΐου, ολοκληρώθηκε με τη δοκιμασία του Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας και τα καλύτερα πιάτα να διεκδικούν μία θέση στους 8 φιναλίστ του διαγωνισμού.
Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Πορφύρης, η προσπάθεια του οποίου, ωστόσο, έφερε μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον ίδιο και τον Σωτήρη Κοντιζά.
Το ψαρονέφρι που ετοίμασε ο διαγωνιζόμενος ήταν σε ένα σημείο άψητο κι έτσι ο σεφ και κριτής δεν κατάφερε να το καταπιεί. Μάλιστα, το έφτυσε στην χαρτοπετσέτα.
Στο τέλος της δοκιμασίας, νικητής αναδείχτηκε ο Άγγελος, ο οποίος ετοίμασε «λαβράκι ατμού, μπρόκολο, μαυρομάτικα φασόλια και dressing shoyu ponzou» και κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τα θετικά σχόλια των κριτών.
Έτσι, ο Άγγελος πέρασε απευθείας στους top 8 του MasterChef 2023.
Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.