Νέο σοβαρό τροχαίο! Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος – Εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσικλέτα και σωριάστηκε στο έδαφος

Νέο σοβαρό τροχαίο! Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος – Εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσικλέτα και σωριάστηκε στο έδαφος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος όταν η τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 8.30 το πρωί σήμερα, ενώ 24χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, στο δρόμο Αγίας Θέκλας – Αγίας Νάπας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος με συνεπιβάτη 72χρονη.

Λόγω της  σφοδρής σύγκρουσης, ο 24χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά, αφού δεν έφερε ούτε προστατευτικό κράνος ασφαλείας . Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Επίσης, ο 74χρονος και η 72χρονη επισκέφθηκαν για προληπτικούς λόγους το Νοσοκομείο Παραλιμνίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE