Αναπλ. ΚΕ: Οι πολίτες αναγνωρίζουν τις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης

Αναπλ. ΚΕ: Οι πολίτες αναγνωρίζουν τις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης

Επιτυχίες, σημειώνει η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, τις οποίες οι πολίτες αναγνωρίζουν, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε σημερινή γραπτή ανακοίνωσή του, υπενθύμισε ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι προετοιμάζεται νέα, η τρίτη στη σειρά, τριμερής συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου, στο πλαίσιο του αποδεδειγμένα αναβαθμισμένου περιφερειακού, αλλά και διεθνούς ρόλου που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία από την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Αναστασιάδη.

Η άνευ προηγουμένου συχνή ανταλλαγή επισκέψεων σε ανώτατο επίπεδο ανάμεσα στην Κύπρο και τις χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης και της Αιγύπτου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές, δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Οι πολίτες, οι οποίοι μας κρίνουν όλους, σημείωσε, “αναγνωρίζουν τις επιτυχίες της εξωτερικής μας πολιτικής και ως εκ τούτου οι αστήρικτες, μικρόψυχες και προς αντιμετώπιση μικροκομματικών εσωτερικών προβλημάτων κριτικές, όχι μόνο πέφτουν στο κενό, αλλά αφήνουν εκτεθειμένους, στα μάτια της κοινής γνώμης, αυτούς που τις διατυπώνουν”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE