«Έσβησε» πίσω από το τιμόνι 71χρονος – Τον είχαν βρει στο αυτοκίνητό του, ακινητοποιημένο σε δρόμο στην Πάφο

«Έσβησε» πίσω από το τιμόνι 71χρονος – Τον είχαν βρει στο αυτοκίνητό του, ακινητοποιημένο σε δρόμο στην Πάφο

«Έφυγε» 71χρονος Βρετανός, Κένεθ Πήαρς, κάτοικος Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής σε ακινητοποιημένο όχημα σε κάποιο σημείο του δρόμου στην περιοχή Λετύμπου της Πάφου, χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και εν συνεχεία απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο προσέκρουσε στο τοίχο.

Εκ πρώτης όψεως, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και οι αρχές εξετάζουν αιφνίδιο θάνατο.

Τα ακριβή αίτια θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE