Έβρεξε ξανά «προβλήματα»: Ο κακός χαμός λόγω της κακοκαιρίας στη Λευκωσία

Έβρεξε ξανά «προβλήματα»: Ο κακός χαμός λόγω της κακοκαιρίας στη Λευκωσία

Ο κακός χαμός προκλήθηκε στη Λευκωσία μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής, η επαρχία Λευκωσίας εργάζεται με συνολικά επτά συνεργεία υποστηριζόμενη από Οργανωμένα Εθελοντικά Σύνολα για ανταποκρίσεις μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση.

Σημειώνει επίσης ότι οι κλήσεις αφορούν ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες, αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά και ανοίγματα φρεατίων ομβρίων υδάτων. Κλήθηκε επίσης να υποστηρίξει η Πολιτική Άμυνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE