Απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας – Αιτία τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της…

Απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας – Αιτία τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της…

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της με ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά χάπια. Την εντόπισε αναίσθητη στο κρεβάτι της η οικιακή βοηθός του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Star Press", πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια είχε μπει σε κλινική των βορείων προαστίων με νευρικό κλονισμό. Αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα χειρότερα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της δεν εξελίσσονται καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Με τον σύντροφό της οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινοί.

Όταν ο σύντροφός της, της ζήτησε να χωρίσουν από το τηλέφωνο, η παρουσιάστρια…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.