Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αν θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσει - Η πιθανή ενδεκάδα του Μιλόγεβιτς

Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές στα πλέι-οφ, αγνοεί τη νίκη, μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες!

Για... καλή τύχη των "γαλαζοκιτρίνων" όμως, είναι σε απόσταση μόλις τριών πόντων από την κορυφή και έχουν ακόμα την κατάσταση στα πόδια τους.

Αρκεί βέβαια η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα, αφού το πρωτάθλημα πλέον είναι στην τελική ευθεία και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί αν συνεχίσει η ομάδα να μην κερδίζει, όχι πρωτάθλημα δεν θα πάρει, αλλά θα κινδυνέψει ακόμα και η έξοδος της στην Ευρώπη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.