Σε πολύ καλό κλίμα η 1η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών

Σε πολύ καλό κλίμα η 1η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών

Σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και παρουσία των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, η πρώτη συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η επικεφαλής της από ελληνοκυπριακής πλευράς Ξένια Λοϊζίδου.

Η Επιτροπή, η οποία έθεσε επί τάπητος κάποιες προτεραιότητες, συναντάται εκ νέου την επόμενη Τετάρτη, 12 Αυγούστου.

«Ήταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, τέθηκαν κάποιες προτεραιότητες και ορίστηκε και η επόμενη συνάντηση, η οποία θα γίνει την επόμενη Τετάρτη», ανέφερε στο ΚΥΠΕ ερωτηθείσα σχετικά η κ. Λοϊζίδου, προσθέτοντας παράλληλα ότι η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή και των δύο διαπραγματευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE