Λονδίνο: Πανικός στο μετρό - Επιβάτες προσπαθούσαν να σπάσουν τα παράθυρα βαγονιών λόγω φωτιάς - Βίντεο

Λονδίνο: Πανικός στο μετρό - Επιβάτες προσπαθούσαν να σπάσουν τα παράθυρα βαγονιών λόγω φωτιάς - Βίντεο

Συναγερμός σήμανε στο μετρό του Λονδίνου λόγω εκδήλωσης φωτιάς, με τους επιβάτες να προσπαθούν να σπάσουν τα παράθυρα για να βγουν από τα βαγόνια.

Οι εργαζόμενοι «σώζουν την κατάσταση» έγραψε η Daily Mail, καθώς, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, οι αρμόδιοι με σφυριά έσπαγαν τα παράθυρα του μετρό στον σταθμό Clapham Common.

 Οι επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα βαγόνια αφού οι πόρτες δεν άνοιγαν ύστερα από την πυρκαγιά ενώ έβγαινε καπνός.

Τα πλάνα, από τον σταθμό του μετρό Κλάπχαμ, που δείχνουν τους επιβάτες να στριμώχνονται στις πόρτες, ενόσω καταβάλλονται προσπάθειες απεγκλωβισμού, κόβουν την ανάσα.

Δείτε βίντεο:

Έπιβάτης που ήταν μπροστά στο συμβάν δήλωσε: «Υπήρχε μια μυρωδιά καπνού στο τρένο, και σταμάτησε».

«Όλη την ώρα τα βαγόνια γέμιζαν καπνό και οι πόρτες δεν άνοιγαν. Όταν προσπαθούσαμε να τις ανοίξουμε, άνοιγαν μόνο 10 εκατοστά» πρόσθεσε.

«Χάρη στους εργάτες που βρίσκονταν στην αποβάθρα και είχαν σφυριά και άλλα εργαλεία, βγήκαμε έξω», είπε.

Η πυρκαγιά, αναφέρει το BBC, πιθανόν οφείλεται σε βλάβη στο σύστημα εξαερισμού.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE