Συνεχίζεται το μυστήριο με την υπόθεση Περικλέους: Κανένα σημάδι της σορού – «Σφίγγα» ο κύριος ύποπτος

Συνεχίζεται το μυστήριο με την υπόθεση Περικλέους: Κανένα σημάδι της σορού – «Σφίγγα» ο κύριος ύποπτος

Δεν «απέδωσαν καρπούς» οι σημερινές έρευνες της Αστυνομίας, οι οποίες διακόπηκαν πριν από λίγο, για εντοπισμό της σορού του Άγγελου Περικλέους, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τις 20 Απριλίου.

Μιλώντας στο Themaonline ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι οι σημερινές έρευνες διακόπηκαν για σήμερα, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν αύριο Σάββατο, 6 Μαρτίου, σε διαφορετική περιοχή. Υπενθυμίζεται πως οι σημερινές έρευνες επικεντρώθηκαν στις περιοχές Governor's Beach και Πεντάκωμο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυριάκου, στις αυριανές έρευνες, όπως και σήμερα, θα βρίσκονται ξανά μέλη της Πολιτικής Άμυνας όπως και drones και ανιχνευτικοί σκύλοι.

Ταυτόχρονα, το «στόμα του κλειστό» συνεχίζει να κρατά ο 24χρονος βασικός ύποπτος, παρά το γεγονός ότι ο 71χρονος θείος του σε θεληματική κατάθεση που έδωσε, είπε πως ο 24χρονος του παραδέχθηκε ότι διέπραξε το έγκλημα εναντίων του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE