Ιερέας έκανε την εκκλησία στη Νάπολι… πέταλο, φωνάζοντας σύνθημα με τους πιστούς την ώρα της λειτουργίας - Βίντεο

Ιερέας έκανε την εκκλησία στη Νάπολι… πέταλο, φωνάζοντας σύνθημα με τους πιστούς την ώρα της λειτουργίας - Βίντεο

Σε κατάσταση μέθης και… παράκρουσης βρίσκονται οι Ναπολιτάνοι τις τελευταίες ώρες χάρη στην επιστροφή της Νάπολι στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Οι Παρτενοπέι σφράγισαν και μαθηματικά το Scudetto μετά το 1-1 επί της Ουντινέζε κι από το βράδυ της Πέμπτης (4/5) οι οπαδοί τους επιδίδονται σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με την «τρέλα» να φτάνει μέχρι και στις εκκλησίες.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στον καθεδρικό Σαν Βιτάλε στην περιοχή Φουοριγκρότα, πολύ κοντά στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», είναι χαρακτηριστικές του τι συμβαίνει στη Νάπολη τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας πήρε το μικρόφωνο στη μέση της λειτουργίας κι άρχισε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα των τιφόζι των Παρτενοπέι, «Sarò con te» (Θα είμαι μαζί σου). Αμέσως ακολούθησαν και οι δεκάδες πιστοί που είχαν προσέλθει στον ναό, δημιουργώντας ατμόσφαιρα από το… πέταλο.

«Θα είμαι μαζί σου,

κι εσύ δεν πρέπει να τα παρατήσεις,

έχουμε ένα όνειρο μέσα στην καρδιά,

η Νάπολι να ξαναγίνει πρωταθλήτρια», λέει χαρακτηριστικά το σύνθημα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE