Maestro 2: Η Κλέλια Ανδριολάτου στην αγκαλιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στα γυρίσματα της σειράς - Φωτογραφία

Maestro 2: Η Κλέλια Ανδριολάτου στην αγκαλιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στα γυρίσματα της σειράς - Φωτογραφία

Ενώ τα γυρίσματα του «Maestro 2» συνεχίζονται, οι πρωταγωνιστές δεν χάνουν ευκαιρία να μοιραστούν στιγμές από τα γυρίσματα με το κοινό τους.

Το καστ βρίσκεται αυτό το διάστημα στους Παξούς, όπου και εκτυλίσσεται η ιστορία της δημοφιλούς σειράς.

Στον επίσημο λογαριασμό του «Maestro» στο Instagram ανέβηκε μάλιστα, ένα στιγμιότυπο από την ώρα των γυρισμάτων, με τους δύο πρωταγωνιστές.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρουν σε αυτό αγκαλιασμένοι, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρεται: «Η αγάπη είναι στον αέρα. Backstage σεζόν 2».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE