Έτσι υποκλέπτουν τα στοιχεία σας - Συστάσεις από το Τμήμα Φορολογίας για τη νέα απάτη

Έτσι υποκλέπτουν τα στοιχεία σας - Συστάσεις από το Τμήμα Φορολογίας για τη νέα απάτη

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεπιθύμητα μηνύματα με τα οποία προτρέπονται οι αποδέκτες να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού για να λάβουν επιστροφή φόρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτού του είδους τα μηνύματα έχουν σκοπό να υποκλέψουν στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ανυποψίαστων πολιτών και το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει όσους λαμβάνουν τέτοια ή παρόμοια μηνύματα να τα αγνοούν.

Επισημαίνεται ότι:

  • Το Τμήμα Φορολογίας επικοινωνεί με το κοινό ΜΟΝΟ μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων οι οποίες καταλήγουν σε: @tax.mof.gov.cy, και προτρέπει το κοινό να βεβαιώνεται ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση του πραγματικού αποστολέα έχει την κατάληξη αυτή.
  • Το Τμήμα Φορολογίας αποστέλλει μέσω ταχυδρομείου Ειδοποίηση Επιβολής Φορολογίας για την κάθε Φορολογική Δήλωση που εκκαθαρίζεται, στην οποία αναγράφεται το ποσό επιστρεπτέου ή οφειλόμενου φόρου.
  • Οι επιστροφές φόρου γίνονται μόνο με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, το  IBAN του οποίου δηλώνει ο φορολογούμενος στο Τμήμα με ασφαλείς διαδικασίες μέσω συγκεκριμένου εντύπου.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Γνώριζαν για το έγκλημα αυτοί που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα - Εκ νέου υπό κράτηση οι δύο Λευκωσιάτες

Φόνος Δημοσθένους: Γνώριζαν για το έγκλημα αυτοί που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα - Εκ νέου υπό κράτηση οι δύο Λευκωσιάτες

Εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκαν σήμερα, οι δύο ύποπτοι για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, η σύλληψη των οποίων ακολούθησε αυτής του 44χρονου πρώην ποδοσφαιριστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE