Ανδρομάχη: «Η κόντρα μου με τη Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πικρία»

Ανδρομάχη: «Η κόντρα μου με τη Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πικρία»

Η Ανδρομάχη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κόντρα που είχε με τη Χριστίνα Σάλτη για το τραγούδι «Αγάπη Παράλληλη».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε ότι όσα συνέβησαν της έχουν αφήσει μια πικρία.

«Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους. Η κόντρα μου με τη Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πικρία. Όλο αυτό που έγινε με το τραγούδι ήταν μια αχρείαστη βαβούρα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή. «Θέλω σαν τρελή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτή την περίοδο, δεν είμαι ερωτευμένη», αποκάλυψε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο πιο περίεργο περιστατικό θαυμασμού που έχει βιώσει. «Ένας θαυμαστής προχθές ήθελε να μου περάσει δαχτυλίδι στο χέρι, όταν τραγουδούσα», δήλωσε.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE