Σταυρής Γεωργίου: Με άρωμα...Γαλλίας ο γνωστός σεφ!

Σταυρής Γεωργίου: Με άρωμα...Γαλλίας ο γνωστός σεφ!

Αυτή την Κυριακή η Γαλλία έρχεται στα πιάτα μας!

Η γαλλική κουζίνα είναι φημισμένη για την πλούσια γεύση της αλλά και τη φινέτσα της, γι’ αυτό άλλωστε είναι και συνδεδεμένη με αυτό που αποκαλούμε «fine dining”.

O Σταυρής είναι ο ιδανικός σεφ που μπορεί να μας μεταφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της γαλλικής κουζίνας μέσα από τα τρία πιάτα που μας προτείνει την Κυριακή 7 Μαΐου στις 15:15.

Αρχή κάνουμε με σπαράγγια με αυγό ποσέ και σάλτσα ολαντέζ και συνεχίζουμε τη γευστική απογείωση με ένα φανταστικό κοτόπουλο λεμονάτο με αγκινάρες, ενώ για τέλος σας έχουμε μία βελούδινη κρεμ μπρουλέ με γκρέιπφρουτ.

Όλα αυτά με τον τρόπο που μόνο ο Σταυρής μπορεί να μας μεταφέρει και να μας αποδείξει πω όλοι μπορούμε να μετατρέψουμε τα πιάτα μας σε γκουρμέ εύκολα και γρήγορα, εκτοξεύοντας τις γεύσεις μας σε κάθε μπουκιά.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το trailer:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE